Kiuruveden Fysi-Askel

''Yhdessä askeleet arvokkaaseen arkeen''


Tervetuloa Kiuruveden Fysi-Askel Oy:n laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja monipuoliseen fysio- ja ratsastusterapiaan sekä personal training -palveluihin. Meillä on sopimus kelan kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. www.kela.fi

Henkilökunnan kokemus, ammattitaito ja jatkuva koulutus takaavat terapian korkean laadun!

Paljon kiitosta saaneet, ajanmukaiset hoitotilamme sijaitsevat aivan Kiuruveden keskustassa katutasossa ja ratsastusterapia toteutetaan Toiviaiskylässä kauniin luonnon rauhassa.

''Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja tärkeä.''

Hyvinkoulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten avulla voimme tarjota laajat ja monipuoliset terapiapalvelut.
Fysioterapia, painokevennetty harjoittelu, MDT-menetelmä, ratsastusterapia, ryhmäliikunta ja personal training -palvelut ovat vain osa kokonaisuutta. Meillä on tämän lisäksi tarjota palveluita erikseen kohdistaen lapsille, aikuisille, urheilijoille ja lääkinnällisen kuntoutuksen alueella. Tutustu Palvelut-valikossa oleviin terapioihimme tarkemmin.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin on mahdollisuus Kelan myöntämään korvaukseen. Meillä on käytössä suorakorvausmenetelmä, jolloin asiakas maksaa vain omavastuun. Hoitoihimme voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Teemme kotikäyntejä kuntoutujan arkiympäristöön esim. päiväkotiin, kouluun, palvelukotiin ja kotiympäristöön. Yhteistyö omaisten ja muun lähiverkon kanssa on tärkeä osa kuntoutusprosessia.

Instagram Feed

Using Format